Dry Needling: Refresher & Examen

De refresher module is bedoeld voor alle therapeuten die het volledige traject hebben doorlopen (van basismodule tot expertmodule). Tijdens deze intensieve refresherdag zullen de moeilijkste dry needling technieken herhaald worden met aandacht voor fine tuning. Naast een aantal spieren die door het team zijn geselecteerd, krijgt u ook de kans om op voorhand door te geven welke spieren u graag herhaald ziet.

Deelname aan de refresher module geeft u ook rechtstreeks toegang tot het DN examen, dat is inbegrepen in de prijs. Het examen bestaat uit een theoretisch gedeelte (multiple choice) en een praktisch gedeelte. Meer uitleg over het examen ontvangt u tijdens de advanced head & neck module.

Cursisten die slagen voor het examen, krijgen een certificaat en kunnen lid worden van de BMST.

Datum

07 - 21 sep 2021

Kosten

395.00€ (excl btw)

Labels

refresher en examen
Hangar Meeting Center - Kortrijk

Locatie

Hangar Meeting Center - Kortrijk
Categorie

Sprekers

 • Bert Sticker
  Bert Sticker

  Bert Sticker studeerde af als kinesitherapeut (2004) en manueel therapeut (2005) aan de Universiteit Gent. Hij is praktijklesgever aan de vakgroep REVAKI van de UGent en kerndocent binnnen de opleiding Dry Needling Gent. 
  Bert werkt als zelfstandig kinesitherapeut in een groepspraktijk in Ieper en de voorbije tien jaar was hij revalidatietrainer aan de Topsport School Voetbal Gent . Binnen het domein manuele therapie, sportrevalidatie en myofasciale therapie focust hij zich voornamelijk op het onderste kwadrant.

 • Nicolas Delrue
  Nicolas Delrue

  Nicolas Delrue is kinesitherapeut, opgeleid aan de REVAKI Gent (1999). Daarnaast is hij ook manueel therapeut (2002) en myofasciaal therapeut (2003)

  Hij is docent aan de opleiding Dry Needling Gent en werkt mee aan masterproeven aan de UAntwerpen en UGent. 

  Hij heeft zijn eigen groepspraktijk in Wevelgem. En is vooral werkzaam in het domein van de rug- en nekrevalidatie, sportrevalidatie en musculoskeletale kinesitherapie.

  Hij is verbonden als kine aan de Ligavolleybalclub Menen en Marke-Webis.

 • Tom Barbe
  Tom Barbe

  Tom Barbe is in 2005 afgestudeerd als Master in de Revalidatiewetenschappen & Kinesitherapie en specialiseerde zich verder in de Manuele Therapie aan de Ugent (2006). Hij is praktijkassistent aan de UGent en hoofddocent binnen het Postgraduaat Manuele Therapie aan de Ugent, waar hij vooral de lessen articulair doceert. Daarnaast is hij één van de medelesgevers binnen de opleiding van Dry Needling Gent en is hij actief in zijn eigen groepspraktijk in Harelbeke  (Kine 2 Cure).

Open chat
Kunnen we u helpen?