Praktijkmanagement: van een eenmanszaak naar een vennootschap

 

Op deze opleidingsdag willen we u graag een duidelijk antwoord verschaffen, in begrijpbare taal, over hoe de overstap van een eenmanszaak naar een vennootschap in de praktijk in zijn werk gaat. Welke vorm kies je best, wat moet er zeker in de statuten, wat met je materiaal dat je al had, eventueel vastgoed, eerste loon als bedrijfsleider, wat zijn de mogelijkheden en zoveel meer! Het antwoord op al deze vragen met een volledig uitgewerkt praktijkvoorbeeld!

Wil je meer weten over of een vennootschap voor jou als kinesitherapeut interessanter kan zijn, bekijk dan onze opleiding over eenmanszaak vs vennootschap.

Alle opleidingen rond praktijkmanagement werken we samen met Medicoach, gespecialiseerd in coaching en advies voor vrije beroepen. Bekijk ook zeker hun website voor veel tips en info!


Datum

18 jun 2021
Verlopen!

Tijd

09:00 - 17:00

Labels

fiscaliteit
Hangar Meeting Center - Kortrijk

Locatie

Hangar Meeting Center - Kortrijk
Categorie

Sprekers

 • Jürgen Vanderbeken
  Jürgen Vanderbeken

  Jürgen Vanderbeken is in 2003 afgestudeerd als gegradueerde in  “Accountancy & Fiscaliteit”.

  In 2006 behaalde hij zijn getuigschrift “Postgraduaat Fiscaliteit”.  In 2008 heeft hij zijn “eed“ afgelegd als extern Accountant – Belastingconsulent. Hij heeft een brede ervaring in de begeleiding, zowel op fiscaal, organisatorisch als boekhoudkundig vlak van bedrijven en van vrije beroepen.

 • Tom Barbe
  Tom Barbe

  Tom Barbe is in 2005 afgestudeerd als Master in de Revalidatiewetenschappen & Kinesitherapie en specialiseerde zich verder in de Manuele Therapie aan de Ugent (2006). Hij is praktijkassistent aan de UGent en hoofddocent binnen het Postgraduaat Manuele Therapie aan de Ugent, waar hij vooral de lessen articulair doceert. Daarnaast is hij één van de medelesgevers binnen de opleiding van Dry Needling Gent en is hij actief in zijn eigen groepspraktijk in Harelbeke  (Kine 2 Cure).

Open chat
Kunnen we u helpen?