Dry Needling: Refresher & Examen

De refresher module is bedoeld voor alle therapeuten die het volledige traject hebben doorlopen (van basismodule tot expertmodule). Tijdens deze intensieve refresherdag zullen de moeilijkste dry needling technieken herhaald worden met aandacht voor fine tuning. Naast een aantal spieren die door het team zijn geselecteerd, krijgt u ook de kans om op voorhand door te geven welke spieren u graag herhaald ziet.

Deelname aan de refresher module geeft u ook rechtstreeks toegang tot het DN examen, dat is inbegrepen in de prijs. Het examen bestaat uit een theoretisch gedeelte (multiple choice) en een praktisch gedeelte. Meer uitleg over het examen ontvangt u tijdens de advanced head & neck module.

Cursisten die slagen voor het examen, krijgen een certificaat en kunnen lid worden van de BMST.

Datum

11 - 25 jan 2022
Nu bezig...

Tijd

09:00 - 17:00

Kosten

395.00€ (excl btw)

Labels

dry needling
Hangar Meeting Center - Kortrijk

Locatie

Hangar Meeting Center - Kortrijk
Categorie

Spreker

  • Team Dry Needling Gent
    Team Dry Needling Gent

    Het team bestaat uit ervaren docenten met elk meer dan 5 jaar onderwijs -en klinische ervaring. De cursus is gebaseerd op het samenbrengen van de verschillende opleidingen die de lesgevers hebben gevolgd.
    Deze lesgevers maken deel uit van het team: Nicolas Delrue, Bene Maere, Bert Sticker, Tom Barbe, Angelique Willems, Kayleigh De Meulemeester, Marjolein Chys, Ruben Ghyselinck en Hanne Pype

Open chat
Kunnen we u helpen?